Home

Nieuws

 
Wij staan borg voor kwaliteitswagens die in eigen werkplaats worden ontworpen en gebouwd, geheel naar wens van de klant, zowel paarden- als ponywagens.

Aluminium Carriage bestaat al meer dan 10 jaar en is in de merknaam voor duurzame kwaliteitskoetsen gebouwd van aluminium met onafhankelijke wielophanging. Aluminium Carriage koetsen worden al 5 jaar in de wedstrijd en recreatie mennerij toegepast. De kennis en de patenten waarborgen een uniek product, toch blijven wij meedenken aan mogelijke verbeteringen van de koetsen.

In de afgelopen periode zijn vele nieuwe eigenschappen ontwikkeld en toegepast. Het veringsysteem, waaraan we onze bekendheid te danken hebben, werd verder aangepast. Daarnaast zijn semionafhankelijke assen onder de wagen gekomen, die volledig in rubbers zijn opgehangen met schokdempers. Het rubber heeft de eigenschap trillingen, die ontstaan in het wiel, niet langer door te geven aan het frame. De menner ervaart daardoor nog meer comfort. Er ontstaat geen geklepper van de assen en de wagen blijft stabiel. De combinatie van een aluminium frame en het nieuwe veringsysteem maakt onze wagens erg licht.

De bestaande wagens krijgen enkele aanpassingen, niet alleen op technisch vlak, ook aan het oog is aandacht besteed. De wagens krijgen een nieuwe, moderne look en zijn nu verkrijgbaar in diverse poedercoating kleurentinten en -combinaties van deze tijd.

In de toekomst willen we de koetsen blijven ontwikkelen en optimaliseren. Voor zowel de recreatiemenner als de professionele menteams. Mocht u vragen of opmerkingen hebben of u wilt meer informatie over onze koetsen? Neem dan contact met ons op. Wij heten u van harte welkom op onze website. Op onze site vindt u uitgebreide informatie over onze typen koetsen en specifieke onderdelen hiervan.

Met hartelijke groet,
Namens Aluminium Carriage,


Gerard Baggermans
Directeur